Vrienden van de Voetveren

Fietsvierdaagse Dordrecht 2017

De organisatie van de fietsvierdaagse in Dordrecht vroeg ons om aandacht te geven aan de activiteit die zij organiseert. Bij de fietstochten wordt op diverse plaatsen gebruik gemaakt van de veerponten die er in de omgeving van Dordrecht varen. Wij voldoen met plezier aan het verzoek, en hopen dat u in grote aantallen meedoet met de fietstochten (en met het overzetten door de veerponten).


"Rond Uit Dordrecht" organiseert van 30 mei tot en met 2 juni 2017 de vijfde fietsvierdaagse vanuit Dordrecht. Er zijn mooie routes uitgezet door de Biesbosch, de Alblasserwaard, de Krimpenerwaard en langs de Oude Maas.

Houdt u ervan om samen met anderen fietstochten te maken? Dan is de Fietsvierdaagse "Rond Uit Dordrecht" iets voor u! Dit is een unieke kans om de regio Drechtsteden, gelegen aan de zuidrand van de Randstad, te ontdekken. Deze regio bestaat niet alleen uit stedelijk gebied, maar ook uit prachtige natuurgebieden.

De stad Dordrecht is het centrum van de regio, met daaromheen een aantal kleinere gemeenten en natuurgebieden.

U kunt afwisselend genieten van natuur én cultuur. Denk bijvoorbeeld aan de molens van Kinderdijk, verschillende musea, maar ook aan de Biesbosch.

U kunt elke dag kiezen of u 30, 50 of 80 km wilt fietsen. Naast het fietsen van de routes kunnen deelnemers verschillende activiteiten gratis of met korting bezoeken.

Gedurende de hele week is de Waterbus voor de deelnemers gratis te gebruiken.

Vanuit de startlocatie, het Riwal Hoogwerkersstadion, Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht, verkent u de regio elke dag in een andere windrichting.

De routes zijn:

Meer info en inschrijven via de website www.ronduitdordrecht.nl